Produsele Noastre
Masa ta colorată! E treaba noastră...

Compania Olimp a fost un furnizor important de fructe cu coajă lemnoasă în România de peste 20 de ani. În această perioadă, compania a considerat întotdeauna calitatea ca prioritate și a servit piața cu produse din întreaga lume.

Fructele uscate sunt o mare parte din afacerea companiei Olimp. Compania are o gama larga de produse din intreaga lume, cum ar fi diferite tipuri de curmale din Iran, la merisor din Chile sau pana la goji din China.

Când este timpul pentru gătit, primele lucruri care-ti  vin in ajutor pentru a găti alimente delicioase sunt ingredientele bune. Nu vă faceți griji despre asta Aveți cele mai bune ingrediente pentru bucătăria dvs. Verificați produsele noastre și plasați o comandă astăzi.

PARTENERII NOȘTRI
Unde găsiți produsele noastre

DESPRE
Olimp Company

Fondată în 1999, Olimp Company S.R.L. Este o companie românească specializată în producția de produse uscate și ambalate, în special fructe uscate, fructe cu coajă lemnoasă și produse de bacanie, și produce mai mult de 100 de tipuri de produse ambalate în patru tipuri de ambalaje (cutii transparente, imprimate complet, doypack și cutii de carton) . Compania operează exclusiv în sectorul business-to-business, iar furnizorii companiei Olimp se află în Turcia, Statele Unite, Europa de Vest și America de Sud, iar compania își vinde produsele și pachetele pentru România, Bulgaria, Moldova, Grecia si Republica Cehă. Produsele Olimp Company pot fi găsite sub marca  "Jasmin" sau sub marca magazinului în majoritatea lanțurilor de magazine alimentare precum Real, Penny, Auchan, Metro, Lidl, Mega Image, Selgros, Cora și Carrefour, dar si vandute vrac către alte companii care operează în Europa.