Sanatate
Îngrijire, protejare și construire a unui viitor mai sigur

Noi credem ca cea mai importanta prioritate pentru noi la Olimp Company, este siguranta si calitatea produselor noastre. Modul în care credem asta, a influențat în totalitate felul în care facem afaceri și echipele noastre, de la achiziții la producție și, de asemenea, vânzările, depun eforturi pentru a selecta cei mai buni furnizori de ingrediente de cea mai înaltă calitate, care apoi vor fi ambalate în ambalaje care sunt rezultatul a atâtea eforturi ale Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare, care se ingrijeste de cea mai recentă tehnologie de ambalare și a realizat  cele mai multe materiale standard care au cel mai mic impact asupra asupra mediului inconjurator.. Toate acestea se fac în fiecare zi pentru a fi siguri că obțineți ceea ce meritați și că nevoile dvs. satisfac produsele și serviciile noastre.

SA INCEPĂ CU INGREDIENTE

Cea mai importantă sarcină a departamentului de achiziții este selectarea furnizorilor de încredere pentru ingrediente de cea mai bună calitate din întreaga lume. Produsele noastre provin din întreaga lume, de la est la vest și de la nord la sud. Ceea ce am făcut de la început a fost stabilirea unor relații de afaceri pe termen lung cu furnizori de încredere și de renume în țările cu care lucrăm. Relațiile noastre cu unii dintre furnizorii noștri sunt de acum 20 de ani, când compania Olimp era o companie mică și nouă. Acum avem o legătură puternică cu furnizorii noștri de încredere din întreaga lume, chiar dacă departamentul nostru de control al calității verifică întotdeauna ingredientele și reflectă punctul de vedere al furnizorilor noștri pentru a crește siguranța și calitatea ingredientelor.

AMBALARE

Obiectivul nostru ca si firma de ambalare, a fost întotdeauna calitatea și siguranța ambalajelor noastre, tinand cont de siguranța și prospețimea produselor alimentare, mediul înconjurător, gustul și preferințele clienților noștri și în nu in final, de tendințele pieței în timp ce proiectăm și dezvoltăm un ambalaj. Începând cu anul 2012, am început să standardizăm stilurile ambalajelor noastre și am depus atât de mult efort pentru a proiecta un ambalaj care nu numai că atrage atenția, dar ofera și informații complete despre ingredient și factorii nutritionali. De asemenea, toate ambalajele noastre vin cu 2 limbi, româna și engleza, care le fac potrivite pentru servirea în hoteluri și pe piețele străine. Puteți afla mai multe despre ambalajele noastre AICI.

PRODUCTIA

Producția, este importantă! De peste 20 de ani am făcut-o în România și fără îndoială suntem una dintre cele mai vechi și mai experimentate companii din această industrie. Echipa noastră de producție lucrează din greu pentru creșterea siguranței și eficienței producției, menținând în același timp calitatea și cantitatea la cele mai înalte niveluri. De asemenea, am obținut certificatul de siguranță alimentară IFS cu cel mai mare scor care dovedește atenția la toate detaliile jobului nostru. Credem că ceea ce ne face diferiti de competitorii noștri este atenția acordată detaliilor și angajamentul de a oferi cele mai bune dintre cele mai bune.

VÂNZĂRI & POSTVANZARI

Noi nu vindem produsele noastre direct clientilor finali, dar primim feedback-ul lor on-line, precum si de la retaileri. Pe baza reacțiilor primite, încercăm să îmbunătățim calitatea produselor noastre și să rezolvăm problemele potențiale pe care le pot găsi în produsele noastre. Vom fi întotdeauna fericiți să vă auzim vocea, să vă cunoaștem opiniile și feedback-urile și să le luăm în considerare pentru a îmbunătăți procesele din cadrul companiei noastre. Produsele noastre sunt disponibile la majoritatea comercianților cu amănuntul din România. De asemenea, ele se găsesc pe piețele tradiționale. Oferim instruire condițiilor de depozitare partenerilor noștri tot timpul, dar nu avem niciun control asupra vânzărilor post-vânzare. În unele cazuri, clienții noștri raportează probleme care, după ce le studiem, aflăm că se rezuma la condițiile de depozitare după vânzare. Întotdeauna le cerem să returneze produsul și să ceară unul nou. Dar, în orice caz, daca aveți nevoie de ajutorul nostru sau doriți să raportați o problemă de calitate catre compania noastră, v-am oferit un formular în care puteți face acest lucru. Faceți clic pe AICI pentru a completa formularul.