Olimp company s.r.l.

Fondată în 1999, Olimp Company S.R.L. Este o companie românească specializată în producția de produse uscate și ambalate, în special fructe uscate, fructe cu coajă lemnoasă și produse de bacanie, și produce mai mult de 100 de tipuri de produse ambalate în patru tipuri de ambalaje (cutii transparente, imprimate complet, doypack și cutii de carton) . Compania operează exclusiv în sectorul business-to-business, iar furnizorii companiei Olimp se află în Turcia, Statele Unite, Europa de Vest și America de Sud, iar compania își vinde produsele și pachetele pentru România, Bulgaria, Moldova, Grecia si Republica Cehă. Produsele Olimp Company pot fi găsite sub marca  "Jasmin" sau sub marca magazinului în majoritatea lanțurilor de magazine alimentare precum Real, Penny, Auchan, Metro, Lidl, Mega Image, Selgros, Cora și Carrefour, dar si vandute vrac către alte companii care operează în Europa.

IDENTITATE CORPORATIVĂ

Numele firmei Olimp a fost inspirat din muntele Olympus din Grecia. Muntele Olympus este cel mai înalt munte din Grecia și, de asemenea, este al doilea cel mai înalt munte din Balcani. Primul logo Olimp Company a fost conceput în 1999 și schimbat în 2012. Sloganul companiei este "Best of Nature" care este folosit pe sigla Jasmin®

Codul de înregistrare al companiei Olimp (RO: CUI) este RO11742960 urmărit de numărul de înregistrare al companiei în România, care este J23 / 764/2007.

MĂRFURILE COMPANIEI

Compania Olimp are mai multe mărci înregistrate, inclusiv Jasmin®, Sahara® și Shamim®. Jasmin® este cea mai faimoasă și mai puternică marcă a companiei și a fost folosită încă din 1999. Am redesenat logo-ul Jasmin în 2012 și de atunci sigla Jasmin este doar utilizată pentru produse premium.

Marcile noastre sunt standardele noastre! Ne pasa de fata companiei si credem ca, clientii nostri ar trebui sa perceapa originalitatea produselor noastre in timp ce privesc brandurile noastre. Ca rezultat, facem tot posibilul pentru a livra produse de cea mai buna calitate cu Jasmin® Și nu există nicio scuză pentru nici o eroare sau lipsă de calitate.

Olimp Company S.R.L.

About Olimp
TypeLimited Liability Company
(societate cu raspundere limitata)
IndustryFood Production
Food Packaging
FoundedBucharest, Romania
FoundersSeyed Mohsen Zoiee
Ali Ezazi Erdi
Farhad Parvazi
LocationIlfov, Romania
Area ServedRomania, Eastern Europe
CEOAli Ezazi Erdi
ChairmanSeyed Mohsen Zoiee
ProductsDried Fruits, Nuts, Groceries
Number of EmployeesApproximately 50
VAT NumberRO11742960
ContactContact us

PACHETELE COMPANIEI

Compania Olimp are peste 100 de tipuri diferite de fructe uscate, fructe cu coajă lemnoasă și alimente, care sunt ambalate în peste 300 de tipuri diferite de ambalaje, cu dimensiuni și greutăți diferite. Există puține companii din această industrie din România care dispun de această capacitate extinsă de producție. Oferim produsele noastre în ambalaje transparente, pachete imprimate complet cu fereastra transparenta, ambalaj doypack și cutii de carton și, de asemenea, vrac pentru clienții angro. Oferim, de asemenea, această opțiune clienților noștri angro pentru a avea eticheta și brandurile private pe ambalajele noastre. În 2013, am standardizat formatul nostru de tipărire a ambalajelor, care a creat o revoluție în designul ambalajelor noastre și în tehnologiile pe care le folosim pentru ambalare.

OLIMP COMPANIE LEADERSHIP

Dr. Ezazi Erdi, Ali este actualul director executiv al Companiei Olimp. Este doctor în chimie de la universitatea din București și are în prezent domiciliul în București, România. În afară de el, domnul Zoiee, Seyed Mohsen este președintele companiei. El deține licență de licență în inginerie electrică de la Universitatea de Tehnologie.

MISIUNEA, VIZIUNEA ȘI VALORILE NOASTRE

Misiunea noastră

Credem că obiceiurile alimentare ale oamenilor ar trebui să se schimbe. Alimentele sănătoase devin din ce în ce mai atractive în aceste zile, iar tendința de a le consuma se schimbă. Oamenii se ocupă mai mult de sănătatea lor și de ceea ce mănâncă și le-am promis să le oferim:

 • Cele mai bune alimente naturale
 • Produse de cea mai bună calitate pe piață
 • Ambalaje atragatoare, ambalate  cu cea mai recentă tehnologie de ambalare

 

Viziunea noastra

Avem un cadru constant și definit pentru a lucra cu lumea din jurul nostru. În acest mod, tratăm lumea pentru câștiguri, deoarece credem că ceea ce facem ar trebui să fie benefic pentru fiecare individ și companie cu care lucrăm.

 • Oameni: să creem un mediu de lucru în care sa stimulam creativitatea, inovarea și inspira oamenii să aibe cele mai bune rezultate.
 • Parteneri: Creșteți o rețea câștigătoare de clienți și furnizori, împreună creăm o valoare reciprocă și durabilă.
 • Planeta: Fiți responsabili și folosiți cele mai noi tehnologii și materiale care au cel mai mic impact asupra planetei noastre și asupra mediului înconjurător.
 • Productivitate: Fii o organizație foarte eficientă, asezata și rapidă.
 • Clienții: pentru a-și satisface nevoile și a-și satisface așteptările și a le face să creadă că fac parte din noi și suntem parte din ei și, în final, le dăm ceea ce le-am promis

 

Valorile noastre

Valorile noastre servesc drept busolă pentru acțiunile noastre și descriu modul în care ne comportăm în lume.

 • Leadership: Curajul de a forma un viitor mai bun
 • Colaborare: Mobilizarea genului colectiv
 • Integritate: Fii real
 • Responsabilitate: Dacă e să fie, este de la mine
 • Pasiune: Legati în inimă și minte
 • Diversitate: Companie fără frontiere unde toți sunt bineveniți
 • Calitate: Am promis să livrăm ce este mai bun

 

Our Future